Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Op Minkema les in restaureren schilderij

Logo Minkema CollegeLeerlingen van het Minkema College in Woerden hebben donderdag tijdens scheikundeles geleerd om een schilderij te restaureren. Restaurateur Lieve d'Hont kwam aan ...

vwo 5 en vwo 6-leerlingen in een speciale les uitleggen wat scheikunde met kunst te maken heeft. Ze vertelde hoe scheikundige kennis over polair/apolair, elektronenoverdracht, analysemethoden en polymeerchemie van toepassing zijn op het restaureren van schilderijen.

Deze speciale les is één van de bijzondere activiteiten in het jubileumjaar van het Minkema College. Op 4 september dit jaar bestaat de school 100 jaar en dat wordt tien maanden lang gevierd met bijzondere gebeurtenissen, passend bij het thema van die maand.
De maand februari is 'De maand van de Wetenschap'.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties