Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Terrein transportbedrijf Snel wordt woonwijk

Logo Sneltransport Het terrein van transportbedrijf Snel aan de Bleek in Woerden wordt een woonwijk. De gemeente Woerden heeft met een projectontwikkelaar een overeenkomst ondertekend om de...

mogelijkheden van bouw van de wijk te onderzoeken. Dat heeft wethouder Arjan Noorthoek aan de gemeenteraad bekend gemaakt. De bouw van de wijk zal volgens Noorthoek in fases worden uitgevoerd. Gestart wordt met het deel dat tegenover het huidige gemeentehuis ligt.

De gemeente Woerden ondersteunt Snel bij het vinden van een nieuw terrein. Noorthoek zegt dat daarvoor niet alleen in Woerden zal worden gezocht. Gaan de plannen door dan zal het zeker nog drie jaar voordat met de bouw kan worden begonnen.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties