Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Wijkplatform hoopt gemeenteraad te overtuigen

Logo Wijkplatform Snel en Polanen Waterrijk1Het wijkplatform van Snel & Polanen – Waterrijk in Woerden roept haar inwoners op gebruik te maken van de mogelijkheid om in te spreken over de plannen voor de aanleg van ...

een nieuw bedrijventerrein tussen de A12 en de recreatieplas. Dat de bezwaren tegen dat plan erg leven, meet het platform af aan de grote opkomst tijdens een informatievond, eind januari. Tijdens die avond is er volgens het wijkplatform geen draagvlak voor de plannen ontstaan.
Normaalgesproken houdt het platform een enquête om de meningen van de wijkbewoners te peilen. De resultaten worden vervolgens aan de gemeenteraad gestuurd. Omdat daar nu geen tijd voor is, roept het platform op volgende week naar een vergadering over de plannen te komen en daar in te spreken.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties