Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Politie pak Europese fraudeur

Logo Politie woerden1De politie Utrecht heeft een 54-jarige man uit die plaats aangehouden voor oplichting en valsheid in geschrifte. De man was al veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar maar ...

was onvindbaar. Bij nieuwe onderzoeken van de financiële recherche kwam hij opnieuw in beeld voor een reeks strafbare feiten waaronder oplichting voor een bedrag van twee miljoen euro. Het onderzoek leidde naar zijn verblijfplaats.

In z’n woning vonden agenten dure horloges, meerdere telefoons, autosleutels van dure auto’s en meerdere laptops. De politie heeft alle spullen in beslag genomen. Voor de aanhouding werkte de politie samen met de FIOD.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties