Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Dagcamping Zegerplas opgeknapt

Logo TentenDe dagcamping bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn wordt opgeknapt. Het terrein wordt anders ingericht en de ondergrond wordt verstevigd.

Onderdeel van de aanpassingen aan de dagcamping is het verbreden van de wandelpaden rondom dit deel van de Zegerplas. De werkzaamheden rond de dagcamping zijn op 1 oktober gestart en duren tot eind april 2019. Door het terrein anders in te richten en de ondergrond te verstevigen is het terrein makkelijker toegankelijk voor de evenementenorganisaties. Ook ontstaat er minder schade aan het gras én is het terrein na evenementen weer sneller te gebruiken als ligweide voor de recreanten. Daarbij is het terrein het hele jaar rond na neerslag beter en sneller begaanbaar.

Foto: Gemeente Alphen aan den Rijn

07 camping

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties