Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Deskundigen voor een goed waterschapsbestuur

Logo Stichtse RijnlandenWoerdenaar en ingenieur bij Rijkswaterstaat Jaap Verweij staat op de tweede plaats op de kieslijst met waterschapsdeskundigen van de Algemene Waterschaps Partij.

De verkiezingen voor het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden worden gehouden op 20 maart 2019. Alle inwoners van het gebied mogen dan stemmen voor de vertegenwoordiging in het bestuur. De AWP is niet gebonden aan een traditionele politieke partij. Water is immers té belangrijk om aan de politieke waan van de dag over te laten, vindt de partij. De AWP wil de waterhuishouding zo inrichten dat iedereen veilig en met plezier kan wonen, werken en recreëren. Huishoudens betalen momenteel een groot deel van de waterschapsbelasting. De AWP wil dan ook meer aandacht voor het water in de stad. Zonder inbreng van de burgers kan dit niet.

Foto: Algemene Waterpartij – AWP-team op Weerdsluis Utrecht

07 awp

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties