Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Meerjarig Onderhouds Programma vastgesteld

Logo GraafmachineIn 2019 worden nieuwe projecten voorbereid, waaronder de reconstructies van de Nieuwendijk, de Eendrachtsstraat en de Gedempte Binnengracht in Woerden...

en de Molenbuurt fase 3 in Harmelen. Dit staat in het nieuwe meerjarig onderhoudsplan 2019-2022, dat onlangs door B&W is vastgesteld.

Hierin staan de werkzaamheden in de openbare ruimte voor 2019 en een doorkijk naar de grote werkzaamheden die de gemeente de komende jaren oppakt. Regulier onderhoud wordt als vanzelfsprekend beschouwd en is niet opgenomen. Het college heeft gekozen om vooruit te kijken en flink te investeren in de openbare ruimte. Reeds voorbereide projecten worden verder uitgevoerd, zoals de Slotenbuurt in Zegveld, de beschoeiing van de Singel en Kanis. Daarnaast wordt achterstallig onderhoud weggewerkt. De afgelopen jaren is de grootste achterstand ingehaald, in 2019 worden de laatste projecten van deze inhaalslag afgerond.

Foto: Gemeente Woerden
07 werk

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties