Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Modern knooppunt voor bus en trein in city Nieuwegein

Logo Provincie UtrechtCity Nieuwegein krijgt een modern knooppunt voor tram en bus, met extra voorzieningen voor fietsers en voetgangers. De provincie Utrecht en de gemeente Nieuwegein hebben...

daarover een overeenkomst getekend. Bij het knooppunt in het centrum van Nieuwegein komen nieuwe tram- en bushaltes, die geschikt zijn voor de langere trams en bussen met een lage instap. Op het knooppunt kunnen reizigers straks snel overstappen van het ene vervoermiddelen op het andere. Fietsers en voetgangers krijgen directe toegang tot de nieuwe haltes.

Gedeputeerde Dennis Straat van de provincie Utrecht noemt de overeenkomst een heuglijke dag voor reizigers in Nieuwegein en de regio. Het knooppunt moet een extra impuls geven aan het openbaar vervoer in de omgeving van de stad Utrecht.

Artist impression: Provincie Utrecht
40 knooppunt

 
 
 
 

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties