Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Fietstocht D66 door de provincie Utrecht

Logo D66Eind deze week zal een afvaardiging van D66 Woerden per fiets bezoeken in het kader van de provinciale verkiezingen. Elke dag wordt er een andere route van 66 kilometer ...

gefietst naar plaatsen waar provincie, gemeenten en andere organisaties samenwerken aan oplossingen voor een duurzame toekomst van Utrecht op het gebied van energie, natuur en water.

De partij spreekt met een polderwachter en een loco-dijkgraaf, bekijkt van dichtbij een veld vol zonnepanelen, bezoekt een slim plein voor elektrische auto’s en een berg die veel wateroverlast veroorzaakt.

Kandidaat Lyke Veen fietst alle drie de dagen mee. Ze krijgt gezelschap van landelijke en regionale politici, kandidaat-statenleden en hopelijk veel andere fietsers.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties