Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Voorlichting Energietransitie goed bezocht

Logo Duurzaam WoerdenRuim 250 mensen bezochten dinsdagavond in de Maranathakerk de voorlichtingsavond over Energietransitie, georganiseerd door Wijkplatform Molenvliet en ...

Duurzaam Woerden. Na een welkom door Michael Stallvord, secretaris van het Wijkplatform, volgde een uiteenzetting van Lex Albers van Duurzaam Woerden. Hij legde uit wat er allemaal bij de energietransitie komt kijken. Namens de gemeente Woerden was wethouder Arthur Bolderdijk aanwezig. Ook Elias Bom van 'Laat Woerden Niet Zakken' was van de partij.

In diverse workshops konden de bezoekers zich o.a. laten voorlichten over isolatie, zonnepanelen, infraroodpanelen, zuinige apparatuur, led-verlichting, warmtepompen en financieringsmogelijkheden.
Volgens Michael Stallvord vond men de workshops zeer nuttig. Er waren meerdere mensen die concrete ideeën voor hun huis hadden opgedaan. Isolatie en verwarming leken de grootste praktische thema’s.

Foto's: Wijkplatform Molenvliet

  • 1
  • 2
  • 3

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties