Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Later zonnig weer

De ochtend begint met mist en laag hangende bewolking maar even later breekt de zon door. Vanmidag is het vrij zonnig. Met een zwakke zuidoostenwind voelt het zeer aangenaam aan. Het kwik loopt daarbij op naar 18°C. In de nacht raakt het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 6°C. Zaterdagochtend is het bewolkt en er zou zelfs wat motregen kunnen vallen. In de middag komt de zon te voorschijn. De zwakke tot matige wind komt uit het noorden. Met 12°C is het een stuk frisser.

Foto: Mees -
Zonnig in de middag.

DSC 0621

Opschoondag in Harmelen

opschoondagOp zaterdag 23 maart is ook in Harmelen de landelijke opschoondag. De werkgroep leefbaarheid van het Dorpsplatform roept de bewoners op deze dag de handen uit de mouwen...

te steken.
Het Dorpsplatform en de gemeente zorgen voor de ondersteuning, zoals het leveren van vuilknijpers, vuilniszakken, handschoenen, hesjes en de afvoer. Iedereen kan zijn eigen omgeving aanpakken of in overleg met de werkgroep een andere wijk uitzoeken. De actie start om 10.00 uur bij het Dorpshuis aan de Schoollaan. Vanaf half 10 worden de benodigde spullen uitgereikt aan de deelnemers. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden zal aanwezig zijn met een bootje.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties