Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Later zonnig weer

De ochtend begint met mist en laag hangende bewolking maar even later breekt de zon door. Vanmidag is het vrij zonnig. Met een zwakke zuidoostenwind voelt het zeer aangenaam aan. Het kwik loopt daarbij op naar 18°C. In de nacht raakt het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 6°C. Zaterdagochtend is het bewolkt en er zou zelfs wat motregen kunnen vallen. In de middag komt de zon te voorschijn. De zwakke tot matige wind komt uit het noorden. Met 12°C is het een stuk frisser.

Foto: Mees -
Zonnig in de middag.

DSC 0621

Werkzaamheden kruising Hollandbaan-Waardsebaan later van start

Logo WegwerkzaamhedenHet gaat nog even duren voordat een aannemer aan de slag kan met de verruiming van het kruispunt Hollandbaan-Waardsebaan. De oorzaak hiervan zijn problemen...

bij de aanbesteding.
Hierover is een rechtszaak gevoerd. De rechter heeft nu geoordeeld dat de gemeente een fout in de aanbestedingsstukken heeft gemaakt. Naar aanleiding van het vonnis vindt de gemeente het noodzakelijk een nieuwe aanbesteding uit te schrijven.

De planning is om deze nieuwe aanbesteding aanstaande maandag op te starten. Uiterlijk 1 juli kan er dan een aannemer mee aan de slag. Ondertussen doet de gemeente er alles aan om de vertraging zo veel mogelijk te beperken.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties