Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Later zonnig weer

De ochtend begint met mist en laag hangende bewolking maar even later breekt de zon door. Vanmidag is het vrij zonnig. Met een zwakke zuidoostenwind voelt het zeer aangenaam aan. Het kwik loopt daarbij op naar 18°C. In de nacht raakt het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 6°C. Zaterdagochtend is het bewolkt en er zou zelfs wat motregen kunnen vallen. In de middag komt de zon te voorschijn. De zwakke tot matige wind komt uit het noorden. Met 12°C is het een stuk frisser.

Foto: Mees -
Zonnig in de middag.

DSC 0621

Drie jaar celstraf voor dodelijk ongeval Uithof

Logo CelUtrechter Raymond N. moet drie jaar de cel in voor het veroorzaken van een dodelijk ongeluk op de Uithof. Ook heeft de rechtbank hem een rijontzegging van vier jaar opgelegd, meldt RTV Utrecht.

De Utrechter botste in september 2016 met zijn auto tegen een verlengde lijnbus op een kruising bij de Sorbonnelaan in Utrecht. De auto kwam tot stilstand tegen een lichtmast. Hij raakte zelf zwaargewond, maar overleefde het ongeval. De twee andere inzittenden kwamen om het leven.

De rechter achtte bewezen dat N. 'onvoorzichtig, onoplettend en onachtzaam' is geweest. Hij reed te hard, negeerde een rood verkeerslicht en was onder invloed van alcohol en drugs.
Het feit dat hij eens eerder is veroordeeld, woog de rechtbank als strafverzwarend mee.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties