Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Later zonnig weer

De ochtend begint met mist en laag hangende bewolking maar even later breekt de zon door. Vanmidag is het vrij zonnig. Met een zwakke zuidoostenwind voelt het zeer aangenaam aan. Het kwik loopt daarbij op naar 18°C. In de nacht raakt het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 6°C. Zaterdagochtend is het bewolkt en er zou zelfs wat motregen kunnen vallen. In de middag komt de zon te voorschijn. De zwakke tot matige wind komt uit het noorden. Met 12°C is het een stuk frisser.

Foto: Mees -
Zonnig in de middag.

DSC 0621

Aan de slag met westelijke ontsluiting

Logo RaadszaalHet college van B&W wil, samen met inwoners van Woerden, bedrijven en organisaties toewerken naar keuzes voor de westelijke ontsluiting van Woerden.

Daarvoor staan er dit jaar twee projecten in de planning.

Het eerste is de uitwerking van een brugverbinding over de Oude Rijn tussen Rietveld en de Hollandbaan.
Het tweede is een onderzoek naar de mogelijkheden voor het doortrekken van de Molendijk (tussen Nieuwerbrug en afrit Waarder) naar het noorden, met een aansluiting op de noordelijke kant van de Oude Rijn.

Om aan de slag te kunnen met deze onderzoeken vraagt het college de gemeenteraad om akkoord te gaan met de onderzoeksaanpak en het beschikbaar stellen van de nodige financiële middelen.

Het doel is om de onderzoeken rond de zomer af te ronden, zodat de raad na de vakantie een goed onderbouwde keuze kan maken.

ontsluiting

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties