Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Later zonnig weer

De ochtend begint met mist en laag hangende bewolking maar even later breekt de zon door. Vanmidag is het vrij zonnig. Met een zwakke zuidoostenwind voelt het zeer aangenaam aan. Het kwik loopt daarbij op naar 18°C. In de nacht raakt het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 6°C. Zaterdagochtend is het bewolkt en er zou zelfs wat motregen kunnen vallen. In de middag komt de zon te voorschijn. De zwakke tot matige wind komt uit het noorden. Met 12°C is het een stuk frisser.

Foto: Mees -
Zonnig in de middag.

DSC 0621

Weinig aanmeldingen tijdens Kom binnen bij bedrijven

logo kombinnenbijbedrijven 2019Op het evenement 'Kom binnen bij bedrijven' bij Florigo Frying Equipment in Woerden kwamen slechts drie geïnteresseerden af. Speciaal voor deze gelegenheid kregen de...

gasten bij de koffie huisgemaakte chocolade met het logo van het bedrijf. “Bij ons product draait het om details, maar als het om personeel werven gaat, letten wij ook de kleinste details”, aldus logistiek directeur Ernst van Raalte. Met een video werd aangetoond hoe het productieproces van een RVS-plaat tot een compleet op maat gemaakte frituurbakwand verloopt. In een rondleiding konden de bezoekers zien welke mogelijkheden er voor medewerkers binnen Florigo zijn. Het bedrijf neemt binnenkort contact op met de geïnteresseerden om te vragen of zij een baan willen accepteren.

Foto’s: Anno Visser

  • 20190311-av-kombinnenbijbedrijven 1
  • 20190311-av-kombinnenbijbedrijven 2
  • 20190311-av-kombinnenbijbedrijven 3
  • 20190311-av-kombinnenbijbedrijven 4
  • 20190311-av-kombinnenbijbedrijven 5
  • 20190311-av-kombinnenbijbedrijven 6

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties