Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Later zonnig weer

De ochtend begint met mist en laag hangende bewolking maar even later breekt de zon door. Vanmidag is het vrij zonnig. Met een zwakke zuidoostenwind voelt het zeer aangenaam aan. Het kwik loopt daarbij op naar 18°C. In de nacht raakt het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 6°C. Zaterdagochtend is het bewolkt en er zou zelfs wat motregen kunnen vallen. In de middag komt de zon te voorschijn. De zwakke tot matige wind komt uit het noorden. Met 12°C is het een stuk frisser.

Foto: Mees -
Zonnig in de middag.

DSC 0621

Woerden vertegenwoordigd op kieslijst Provinciale Staten

Logo SPDe SP gaat de verkiezingscampagne voor de Provinciale Staten van Utrecht in met een Woerdense op de lijst. Fractievoorzitter van de SP in Woerden, Wilma de Mooij, staat op nummer elf.

“Provincies hebben veel in de melk te brokkelen als het gaat om gemeentelijk beleid, zoals over klimaatbeheersing, de energietransitie, wonen en verkeer.

De gemeente Woerden valt onder de provincie Utrecht, maar de grens met Zuid Holland is smal”, aldus De Mooij.

De SP-fractie van de Provinciale Staten van Utrecht heeft op dit moment vier zetels. De lijst wordt aangevoerd door Andrea Poppe. Er staan diverse debatten en een rondtoer door de Provincie op het programma.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties