Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Later zonnig weer

De ochtend begint met mist en laag hangende bewolking maar even later breekt de zon door. Vanmidag is het vrij zonnig. Met een zwakke zuidoostenwind voelt het zeer aangenaam aan. Het kwik loopt daarbij op naar 18°C. In de nacht raakt het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 6°C. Zaterdagochtend is het bewolkt en er zou zelfs wat motregen kunnen vallen. In de middag komt de zon te voorschijn. De zwakke tot matige wind komt uit het noorden. Met 12°C is het een stuk frisser.

Foto: Mees -
Zonnig in de middag.

DSC 0621

Montfoortse Queen-act gaat de wereld rond

Logo Tumtummetjes QueenHet plaatsen van een filmpje op social media over een Queen-act tijdens de carnavalsoptocht in IJsselstein, heeft grote gevolgen. De video van de carnavalsgroep 'Tumtummetjes' uit ...

Montfoort gaat via Facebook en Twitter de hele wereld rond en heeft honderdduizenden mensen bereikt. De reacties komen uit vele landen in Europa, maar ook uit Australië, Canada en landen in Zuid Amerika, geschreven in het Engels, Spaans, Duits en Italiaans.

Tijdens de carnavalsoptocht voerde de Montfoortse carnavalsgroep een dansje op, begeleid door een drumband en een live spelende gitarist met een Brian May-pruik op. De act was bedoeld voor de carnavalsoptocht van volgend jaar, maar door het huidige succes van de Queen-film 'Bohemian Rhapsody' had de groep besloten er dit jaar al mee te komen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties