Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Later zonnig weer

De ochtend begint met mist en laag hangende bewolking maar even later breekt de zon door. Vanmidag is het vrij zonnig. Met een zwakke zuidoostenwind voelt het zeer aangenaam aan. Het kwik loopt daarbij op naar 18°C. In de nacht raakt het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 6°C. Zaterdagochtend is het bewolkt en er zou zelfs wat motregen kunnen vallen. In de middag komt de zon te voorschijn. De zwakke tot matige wind komt uit het noorden. Met 12°C is het een stuk frisser.

Foto: Mees -
Zonnig in de middag.

DSC 0621

Utrecht wil voorlopig geen Hagaschool in huis

Logo Haga lyceumDe vier grote steden van Nederland willen dat de Tweede Kamer meer maatregelen treft tegen de islamitische middelbare school Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam, die zich ook in Utrecht ...

zou willen vestigen. Vorige maand is een informatieavond georganiseerd in de Domstad om ouders te interesseren voor de school.

De Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid (NCTV) waarschuwde vorige week voor signalen dat de stichting achter de school banden heeft met een Tsjetsjeense terreurorganisatie. Leerlingen zouden structureel beïnvloed worden door personen die zich inlaten met vormen van jihadisme. De vier gemeenten willen dat alle aanvragen voor vergunningen, ontheffingen en subsidies door de school niet in behandeling worden genomen, zolang het onderzoek nog loopt naar deze personen. Ook is gevraagd om een onderzoek van de FIOD, vanwege het op frauduleuze wijze verkrijgen van inkomsten.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties