Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Later zonnig weer

De ochtend begint met mist en laag hangende bewolking maar even later breekt de zon door. Vanmidag is het vrij zonnig. Met een zwakke zuidoostenwind voelt het zeer aangenaam aan. Het kwik loopt daarbij op naar 18°C. In de nacht raakt het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 6°C. Zaterdagochtend is het bewolkt en er zou zelfs wat motregen kunnen vallen. In de middag komt de zon te voorschijn. De zwakke tot matige wind komt uit het noorden. Met 12°C is het een stuk frisser.

Foto: Mees -
Zonnig in de middag.

DSC 0621

GroenWest gaat woningfraude hard aanpakken

Logo Groenwest WonenGroenWest gaat woonfraude in onder meer Woerden hard aanpakken. De corporatie krijgt daarbij steun van het Rijk. De boetes op illegale onderhuur of het aanbieden van een ...

vakantiewoning als huurhuis, worden vier keer zo hoog. Door woonfraude te bestrijden, komen meer huizen beschikbaar voor woningzoekenden die al jaren op de wachtlijst staan. Dit zegt Sybella Dost, woordvoerster van GroenWest in het AD. Volgens de woningcorporatie frustreert woningfraude de verdeling van woningen.

GroenWest heeft huurwoningen in Woerden, De Ronde Venen en Utrecht. Met de meeste gemeenten zijn afspraken gemaakt en er zijn woonfraudeteams opgezet. Gemeente en corporatie gaan daarbij in teamverband aan het werk. Zo wordt bijvoorbeeld bekeken wie er ingeschreven staan en of dat vergelijkbaar is met huurovereenkomsten en de nummers van de rekeningen waarvan de huur wordt betaald.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties