Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Later zonnig weer

De ochtend begint met mist en laag hangende bewolking maar even later breekt de zon door. Vanmidag is het vrij zonnig. Met een zwakke zuidoostenwind voelt het zeer aangenaam aan. Het kwik loopt daarbij op naar 18°C. In de nacht raakt het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 6°C. Zaterdagochtend is het bewolkt en er zou zelfs wat motregen kunnen vallen. In de middag komt de zon te voorschijn. De zwakke tot matige wind komt uit het noorden. Met 12°C is het een stuk frisser.

Foto: Mees -
Zonnig in de middag.

DSC 0621

Voorzitter Voedselbank Woerden stopt er mee

Logo Voedselbank 2Na ruim zeven jaar heeft Dick van der Snoek, voorzitter van Voedselbank Woerden, besloten om met zijn werkzaamheden voor de stichting te stoppen. Dit gaat direct in na ...

de officiële opening van de nieuwe locatie op Barwoutswaarder, die woensdag 20 maart gaat plaatsvinden. Het bestuur bestaat daarna nog uit Lineke Brillemans, secretaris, Ben Gussinklo, algemeen bestuurslid en Henk Woertman, penningmeester en waarnemend voorzitter. De zoektocht naar een nieuwe voorzitter is inmiddels gestart.

De voedselbank helpt mensen die onder de armoedegrens leven, tijdelijk met voedsel. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren bieden hierbij ondersteuning met geld, met eten en met hun diensten. Zo wordt gezamenlijk armoede bestreden, verdwijnen voedseloverschotten en wordt het milieu minder belast.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties