Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Later zonnig weer

De ochtend begint met mist en laag hangende bewolking maar even later breekt de zon door. Vanmidag is het vrij zonnig. Met een zwakke zuidoostenwind voelt het zeer aangenaam aan. Het kwik loopt daarbij op naar 18°C. In de nacht raakt het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 6°C. Zaterdagochtend is het bewolkt en er zou zelfs wat motregen kunnen vallen. In de middag komt de zon te voorschijn. De zwakke tot matige wind komt uit het noorden. Met 12°C is het een stuk frisser.

Foto: Mees -
Zonnig in de middag.

DSC 0621

Primeur in Woerden: AquaBootcamp

Logo ZwembadWoerdenaren kunnen vanaf 27 maart op een nieuwe manier aan hun conditie werken, namelijk met AquaBootcamp. Het Batensteinbad biedt de lessen aan. 

Het is een combinatie van oefeningen in de buitenlucht en een training in het zwembad. Volgens zwembadmanager Robert Lander is AquaBootcamp een primeur voor Woerden, want een combinatieles van oefeningen op het gras en in het water is nog niet eerder aangeboden. De les belooft een uitdagende mix van oefeningen te worden, zegt Lander.

Het trainingsdeel dat buiten wordt gegeven, kan het best worden vergeleken met een Bootcamp les. “Het mooie is dat iedereen mee kan doen, want je bepaalt je eigen trainingsniveau”, aldus de zwembadmanager.

Foto: WoerdenSport

bootcamp

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties