Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Later zonnig weer

De ochtend begint met mist en laag hangende bewolking maar even later breekt de zon door. Vanmidag is het vrij zonnig. Met een zwakke zuidoostenwind voelt het zeer aangenaam aan. Het kwik loopt daarbij op naar 18°C. In de nacht raakt het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 6°C. Zaterdagochtend is het bewolkt en er zou zelfs wat motregen kunnen vallen. In de middag komt de zon te voorschijn. De zwakke tot matige wind komt uit het noorden. Met 12°C is het een stuk frisser.

Foto: Mees -
Zonnig in de middag.

DSC 0621

SP: Geen grote windmolens in Woerden

Logo SPWilma de Mooij van de SP Woerden is geen voorstander van grote windmolens op Woerdens grondgebied. Dat zegt ze in het radioprogramma RPL Actueel. De Mooij staat op ...

de kieslijst van de SP voor provinciale Staten. Die partij heeft momenteel vier zetels in Provinciale Staten en De Mooij staat op plaats 11. Groot is de kans niet, maar mocht het er toch van komen dat ze een zetel krijgt, dan zegt ze zich in te willen zetten voor de energietransitie.

De Mooij is faliekant tegen hele grote windmolens. Tegen kleine windmolens die boeren op eigen land neerzetten, heeft ze geen bezwaar. Als de stad Utrecht een beroep op Woerden doet om windmolens te plaatsen omdat daar in de Domstad geen plaats voor is, wijst ze dat beroep af. Utrecht moet zelf maar naar alternatieven zoeken, zegt ze.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties