Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Camera’s in nieuwe raadszaal

Logo camera1Alko Media, het bedrijf achter Woerden TV, stelt voor om bij het bouwen inrichten van de nieuwe raadszaal van de gemeente Woerden, rekening te houden met het...

aanbrengen van camera’s. In een brief aan de gemeenteraad schrijft het bedrijf dat met de huidige ontwikkelingen in het mediagebruik en de manier waarop nieuws wordt aangeboden, video steeds belangrijker wordt. De camera’s zouden er bij kunnen dragen dat politiek dichter bij de burger kan worden gebracht.

Als er wat wordt aangeschaft dan moet de kwaliteit wel goed zijn en waar bij ook de mogelijkheid bestaat om beelden later te gebruiken vindt het bedrijf. Het systeem zou volgens ALKO media ook gebruikt kunnen worden door RTV Utrecht, Woerden TV en RPL TV.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties