Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

College B&W vindt kruising N419 – Haanwijk veilig

Logo Veilig Verkeer NederlandDe kruising N419 met Haanwijk in Harmelen is veilig. Dat zeggen burgemeester en wethouders van Woerden. Het college komt tot die conclusie nadat de kruising...

nader is bekeken.

VVN (Veilig Verkeer Nederland) is het met de conclusie van burgemeester en wethouders oneens. Volgens VVN is er maar op één dag gekeken naar hoe het verkeer zich op de kruising gedraagt. De verkeersorganisatie zegt dat het opstelvak voor fietsers aan maximaal 6 fietsers plaats biedt en dat er vooral problemen ontstaan als tractoren willen afslaan.

De verkeersorganisatie pleit ervoor om meerdere dagen naar de verkeersafwikkeling op de kruising te kijken. Verder moet er een verkeersbord komen dat waarschuwt voor overstekende fietsers en een knipperlicht.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties