Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Medewerkers Roche rennen voor Malawi

Logo SportschoenenMet een sponsorloop hebben medewerkers van het farmaceutisch bedrijf Roche uit Woerden geld bijeengebracht voor een goed doel. Opbrengst is nog niet precies...

bekend, maar verwacht wordt dat het om meer dan 2000 euro gaat. Aan de sponsorloop deden 35 medewerkers mee.

Het 5 kilometer lange parcours voerde vanuit het Rochepand aan de Beneluxlaan, door het Brediusbos en weer terug. Aan de sponsorloop werd door medewerkers van alle 133 filialen van Roche in 68 landen meegedaan. De opbrengst is bestemd voor weeskinderen in Malawi.

Het sponsorgeld dat de medewerkers ophalen wordt door Roche verdubbeld. In samenwerking met UNICEF en ActionAid Malawi draagt Roche onder andere bij aan het bouwen van scholen, opleiden van leraren, duurzame watervoorziening, verminderen van kindersterfte en weeshuizen voor kinderen die hun ouders hebben verloren aan de gevolgen van hiv/aids.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties