Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

WhatsApp vervangt inloopspreekuur bij brandweer

Logo Whatsapp2Met de start van WhatsApp komen de inloopspreekuren in de brandweerkazernes in de provincie Utrecht op de eerste maandagochtend van de maand, te vervallen.

De inloopspreekuren trekken te weinig bezoekers omdat deze maar een beperkt aantal uren per maand open zijn. Volgens Veiligheidsregio Utrecht (VRU) weegt dit niet op tegen de inzet van de vele brandveiligheidsexperts.

WhatsApp is een logische uitbreiding van de dienstverlening. Het is laagdrempelig, gebruiksvriendelijk en 9,5 miljoen Nederlanders zijn gewend ermee te communiceren, vindt de VRU. Een logische aanvulling op de huidige informatiekanalen van VRU brandweer als telefoon, e-mail, Facebook, Twitter en de website.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties