Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Prinsenmaand trekt ruim 15.000 bezoekers

Logo PrinsentochtDe Prinsenmaand heeft ook dit jaar weer duizenden bezoekers getrokken. Hoogtepunten was het Akoestival in Woerden, waar een preview van het muziektheater 'Een Groene Harts...

Droom' werd opgevoerd. In Schoonhoven en Nieuwpoort trok 'Licht op de Linie' veel bekijks. Daar werden locaties van de Oude Hollandse Waterlinie als beren met monniken, bomenrijen op vestingwallen, de Veerpoort, gemeentehuizen en diverse andere panden extra verlicht.

Ook werden er de Rampjaarroute en de Twee Provinciënroute feestelijk geopend. Tweehonderd schoolkinderen maakten kroonluchters en mini-schansen. Goed bezochte onderdelen waren verder ook de kunstmanifestaties op onder meer de Koeneschans, de historische modeshows, de oldtimer rally Haastrecht Klassiek en de concerten.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties