Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Elias Bom: politiek is mensenwerk

Logo Bom1Politiek is mensenwerk. Dat zegt fractievoorzitter van STERK Woerden, Elias Bom tegen RPL in reactie op het versturen van een interne e-mail aan Woerden.TV. Weststrate verstuurde...

de e-mail in de veronderstelling dat daar alleen een tekst van een in te dienen motie in stond. In werkelijkheid stond er ook correspondentie tussen Heerd-Jan Hoogeveen van D66 en Elias Bom van STERK Woerden in. Hoewel Bom er van overtuigd is dat er bij Weststrate geen kwade opzet in het spel was bij het doorsturen van de e-mail, is volgens hem het vertrouwen wel beschaamd.

Weststrate heeft naar aanleiding van het uitlekken van de e-mail zijn bestuurslidmaatschap opgezegd. Bom noemt dat een juiste keuze om dat het onmogelijk is om zo verder door te gaan. Hij ziet in de onderlinge e-mailwisseling met Hoogeveen geen kwaad. Het is volgens hem normaal dat fracties zaken afstemmen alvorens gezamenlijk een motie in te dienen.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties