Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Montfoort aan de slag met energie

Logo Groene Energie MilieuEen aantal mensen in Montfoort en Linschoten heeft het initiatief genomen om een Platform Duurzaamheid te starten. Het platform vindt dat er meer kan gebeuren met energieopwekking...

besparingen en andere duurzaamheidsacties.

Zij zoekt ook versterking, vooral van jongeren, om in 2017 allerlei activiteiten te starten. Men denkt hierbij aan het organiseren van een energiemarkt of nog breder een duurzaamheidsmarkt. Een markt waar informatie en advies wordt gegeven over energiebesparing en opwekking, en over subsidiemogelijkheden die er zijn.

De gemeenteraad ondersteunt het initiatief en heeft voor het opzetten van activiteiten voor 2017 een budget ter beschikking gesteld omdat te bevorderen.  

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties