Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Concert winnaar raadsvergaderingproject

Logo Carillon2Het “Carillon en DJ project” van de Stichting Carillon Woerden won in maart jl. The Game, het raadsvergadering-project van de gemeente Woerden en het Kalsbeek College.

Op zaterdag 29 oktober a.s. wordt om acht uur 's avonds op het Kerkplein het project door de Stichting Carillon Woerden uitgevoerd.

Beiaardier Carl van Eyndhoven en DJ Martin Damen zullen samen optreden, waarbij ook een flitsende lichtshow zal worden verzorgd door Clipperms. Het concert is gratis. Het carillon brengt hiermee jong en oud bij elkaar, levert een bijdrage aan de educatie van scholieren en voegt een innovatieve dimensie toe aan carillon- en dj-muziek. 

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties