Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Utrecht niet blij met huurbeleid Rijk

Logo Geld 5Het Utrechts college is niet blij met het nieuwe puntenstelsel dat het Rijk op Prinsjesdag heeft geïntroduceerd. Hierin staat dat huurwoningen in Amsterdam en Utrecht die kleiner zijn dan...

40 vierkante meter duurder mogen worden. Dat heeft wethouder Paulus Jansen laten weten.

Door een aanpassing in het woningwaarderingsstelsel kunnen in de regio’s Utrecht en Amsterdam extra punten toegekend worden aan huurwoningen kleiner dan 40 vierkante meter. Hierdoor zijn deze woningen automatisch te liberaliseren en is een huurprijs boven de 710 euro mogelijk.

De verwachting is dat dit niet gaat leiden tot meer woningen, maar wel tot duurdere nieuwbouwwoningen. Ook studentenbonden zijn fel tegen, zij verwachten een flinke stijging van de prijzen van studentenkamers.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties