Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Mantelzorgers in het zonnetje

Logo Welzijn WoerdenOok dit jaar besteedt de gemeente Woerden weer aandacht aan mantelzorgers. Dit om aan te geven dat Woerden het werk van mantelzorgers bijzonder waardeert. Mantelzorgers die...

dit jaar gedurende drie maanden minimaal vier uur per week voor iemand hebben gezorgd komen in aanmerking voor een cadeaubon van de gemeente. Woerden gaat daarin nog een stapje verder dan de landelijke norm die stelt dat mantelzorgers voor iemand uit de eigen gemeente moet zorgen.

Verantwoordelijk wethouder Yolan Koster heeft gezegd dat Woerdense mantelzorgers die voor iemand buiten de gemeente zorgen, nu ook worden gewaardeerd. Mantelzorgers kunnen zich hiervoor vanaf 1 oktober tot eind december aanmelden bij Welzijn Woerden of op www.welzijnwoerden.nl/mantelzorg. In januari kan dan de cadeaubon tegemoet worden gezien.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties