Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Een veilig sportklimaat voor kinderen

Logo AftrapHet Vleutense PVCV wil een veilige voetbalvereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met voetbal en zich thuis voelt binnen de club.
De vereniging doet er alles aan...

om juist grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele intimidatie binnen PVCV te voorkomen en zo te zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is één van de maatregelen waarmee PVCV een sociaal veilige sportomgeving wil creëren.

Een VOG geeft meer zekerheid over het verleden van personen. Daarbij vermindert het de kans dat iemand, die eerder in de fout is gegaan, een daaraan gerelateerde functie binnen de sport kan uitoefenen.

PVCV heeft besloten om van seizoen 2018-2019 voor alle betaalde trainers die direct of indirect in een gezagsverhouding tot minderjarige staat, te vragen om een VOG te overleggen.

Hiermee willen zij een stap in de goede richting zetten om een veilige voetbalvereniging te blijven waar iedereen met plezier bezig is met voetbal en zich thuis voelt.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties