Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Een veilig sportklimaat voor kinderen

Logo AftrapHet Vleutense PVCV wil een veilige voetbalvereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met voetbal en zich thuis voelt binnen de club.
De vereniging doet er alles aan...

om juist grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele intimidatie binnen PVCV te voorkomen en zo te zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is één van de maatregelen waarmee PVCV een sociaal veilige sportomgeving wil creëren.

Een VOG geeft meer zekerheid over het verleden van personen. Daarbij vermindert het de kans dat iemand, die eerder in de fout is gegaan, een daaraan gerelateerde functie binnen de sport kan uitoefenen.

PVCV heeft besloten om van seizoen 2018-2019 voor alle betaalde trainers die direct of indirect in een gezagsverhouding tot minderjarige staat, te vragen om een VOG te overleggen.

Hiermee willen zij een stap in de goede richting zetten om een veilige voetbalvereniging te blijven waar iedereen met plezier bezig is met voetbal en zich thuis voelt.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties