Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Run-bike-run in wijkpark Molenvliet

Logo Run Bike RunZaterdag 19 januari 2019 organiseert de triatlontak van de Woerdense atletiekvereniging Clytoneus een off-road run-bike-run in het Wijkpark Molenvliet in Woerden.

Hoeveel er gelopen en gefietst wordt op de onverharde ondergrond is afhankelijk van het parcours en de weersomstandigheden.
Net als altijd kun je alleen meedoen of als duo. Vanaf half drie is de inschrijving ter plaatse in het wijkpark en kan het parcours verkent worden.
De start is om kwart voor vier. De kosten voor leden zijn drie euro en voor niet-leden vier euro per persoon. Vooraf inschrijven kan via

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties