Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

In de ochtend is het bewolkt. In de middag breekt geleidelijk de zon door. Er staat een zwakke tot matige noordenwind. Het kwik komt niet veel hoger dan 12°C. De nacht verloopt helder en daalt de temperatuur tot dicht bij het vriespunt. Zondag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot matige wind wordt noordwest. In de middag geeft de thermometer 10°C aan.

Foto: Mees en voorjaarsbloemen in Woerden.

meesj2606

 

Schaakbeker weer terug in Woerden

Logo SchakenDe jaarlijkse kerst-tweekamp tussen de schakers van Bodegraven en Woerden is dit jaar gewonnen door Woerden. De dertig spelers van Woerden...

haalden 18,5 punten tegen Bodegraven 11,5. Na twee achtereenvolgende Bodegraafse overwinningen was dus nu weer de beurt aan Woerden, dat in 2018 aanzienlijke versterkingen op schaakgebied kreeg.

Aan de hogere borden moesten de Woerdenaren in Bodegraven hun meerdere erkennen, maar aan de lagere borden deed Woerden het wel goed. Vaak werd op het nippertje gewonnen.

In de traditionele strijd tussen de voorzitters kon de Woerdense voorzitter Marcel van Oort ondanks hevige aanvallen geen bres slaan in de verdediging van zijn Bodegraafse tegenstander Jo Kloprogge en werd het remise.

Foto: RTV Bodegraven
Woerden won de kersttweekamp van Bodegraven
01 schaakbeker

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties