Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Schaakbeker weer terug in Woerden

Logo SchakenDe jaarlijkse kerst-tweekamp tussen de schakers van Bodegraven en Woerden is dit jaar gewonnen door Woerden. De dertig spelers van Woerden...

haalden 18,5 punten tegen Bodegraven 11,5. Na twee achtereenvolgende Bodegraafse overwinningen was dus nu weer de beurt aan Woerden, dat in 2018 aanzienlijke versterkingen op schaakgebied kreeg.

Aan de hogere borden moesten de Woerdenaren in Bodegraven hun meerdere erkennen, maar aan de lagere borden deed Woerden het wel goed. Vaak werd op het nippertje gewonnen.

In de traditionele strijd tussen de voorzitters kon de Woerdense voorzitter Marcel van Oort ondanks hevige aanvallen geen bres slaan in de verdediging van zijn Bodegraafse tegenstander Jo Kloprogge en werd het remise.

Foto: RTV Bodegraven
Woerden won de kersttweekamp van Bodegraven
01 schaakbeker

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties