Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Siveo startte in heerlijke dartambiance

Logo SiveoSiveo is het nieuwe jaar weer in een heerlijke ambiance gestart. Na het geslaagde knakworstentoernooi betraden zaterdagmiddag vanaf twee uur zo’n honderd ...

darters de tot dartarena omgetoverde Siveo-kantine. Met passende muziek van DJ Bass-B ademde het evenement de sfeer die het darten zo kenmerkt. En de spanning bleef er in een bomvolle De Beemd tot de late zaterdagavond in.

In een zinderende finale pakten uiteindelijk de winnaars van vorig jaar, Brain Muller en Carl Koster opnieuw de trofee. Zij versloegen Jan Weerheim en Henry Jongeneel met 4-2.

Foto’s: Eric van den Hoeven
De finale en de winnaars

02 darts102 darts2

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties