Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Mitch Maas hoofdtrainer bij PVCV

Logo Voetbal 6Mitch Maas is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van PVCV. Hij neemt dan de taken over van John van den Brink, die na drie jaar bij de Vleutenaren aan het einde van het seizoen in goed overleg vertrekt.

De aanstelling van Maas als hoofdtrainer past in het beleid van PVCV waarbij de doorstroming van talentvolle jeugd een belangrijk element is. Maas heeft zelf een groot aantal jaren op een hoog niveau gevoetbald en heeft ook het afgelopen jaar als technisch manager bij de jeugd van PVCV laten zien in staat te zijn individuele spelers maar ook een team te ontwikkelen.

De doelstelling is en blijft om PVCV te ontwikkelen tot een stabiele tweedeklasser. Mitch Maas zelf is ook blij met zijn aanstelling als hoofdtrainer. Wel hoopt hij zijn laatste seizoen als speler van SCH succesvol te kunnen afsluiten. Maas blijft overigens ook technisch manager bij de PVCV-jeugd.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties