Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

In de ochtend is het bewolkt. In de middag breekt geleidelijk de zon door. Er staat een zwakke tot matige noordenwind. Het kwik komt niet veel hoger dan 12°C. De nacht verloopt helder en daalt de temperatuur tot dicht bij het vriespunt. Zondag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot matige wind wordt noordwest. In de middag geeft de thermometer 10°C aan.

Foto: Mees en voorjaarsbloemen in Woerden.

meesj2606

 

Mitch Maas hoofdtrainer bij PVCV

Logo Voetbal 6Mitch Maas is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van PVCV. Hij neemt dan de taken over van John van den Brink, die na drie jaar bij de Vleutenaren aan het einde van het seizoen in goed overleg vertrekt.

De aanstelling van Maas als hoofdtrainer past in het beleid van PVCV waarbij de doorstroming van talentvolle jeugd een belangrijk element is. Maas heeft zelf een groot aantal jaren op een hoog niveau gevoetbald en heeft ook het afgelopen jaar als technisch manager bij de jeugd van PVCV laten zien in staat te zijn individuele spelers maar ook een team te ontwikkelen.

De doelstelling is en blijft om PVCV te ontwikkelen tot een stabiele tweedeklasser. Mitch Maas zelf is ook blij met zijn aanstelling als hoofdtrainer. Wel hoopt hij zijn laatste seizoen als speler van SCH succesvol te kunnen afsluiten. Maas blijft overigens ook technisch manager bij de PVCV-jeugd.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties