Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

In de ochtend is het bewolkt. In de middag breekt geleidelijk de zon door. Er staat een zwakke tot matige noordenwind. Het kwik komt niet veel hoger dan 12°C. De nacht verloopt helder en daalt de temperatuur tot dicht bij het vriespunt. Zondag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot matige wind wordt noordwest. In de middag geeft de thermometer 10°C aan.

Foto: Mees en voorjaarsbloemen in Woerden.

meesj2606

 

Uitstekende prestatie voor Mobilee

Logo MobileeAfgelopen zaterdag turnde de selectie turnsters van Mobilee Woerden op het Keistadtoernooi in Amersfoort. Een nieuwe toernooi en de Woerdense turnsters gingen met maar...

liefst negen medailles naar huis!

Voor Mobilee startte de wedstrijd met Meryam Hussain bij de pupillen en dat leverde gelijk al een zilveren medaille op. Daarna turnde Arjel Schippers, Tess Baldwin en Jill Hoogenboom hun wedstrijd en mocht Arjel het podium betreden.

In de late middag en avond turnde de Mobilee bovenbouw turnsters hun wedstrijden in Amersfoort. Bij de junioren 2 was er een dubbelslag voor Mobilee, goud voor Tes Snijder en zilver voor Ilse Maurits.

Bij de senioren was Rosanne Eertman goed op dreef en ze pakte het zilver. Ook de Mobilee senioren Gemma van Leeuwen en Li Yuan Wolf kwamen in Amersfoort in actie en hier ging Li Yuan met het brons naar huis.

Sanne Douqué turnde een goede wedstrijd, maar kwam net tekort voor een plaats op het erepodium, maar wisten Tess 't Hart (brons) en Linda Visser (zilver) wel het podium te behalen. Tot slot kwamen Sanne Baauw, Kylie Beijer, Nadine Gijzen, Eline Helder en Fenna van Olffen nog in actie. Sanne was goed voor zilver.

Foto: Mobilee Woerden-selectie
De succesvolle Mobilee-ploeg
Mobilee

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties