Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Uitstekende prestatie voor Mobilee

Logo MobileeAfgelopen zaterdag turnde de selectie turnsters van Mobilee Woerden op het Keistadtoernooi in Amersfoort. Een nieuwe toernooi en de Woerdense turnsters gingen met maar...

liefst negen medailles naar huis!

Voor Mobilee startte de wedstrijd met Meryam Hussain bij de pupillen en dat leverde gelijk al een zilveren medaille op. Daarna turnde Arjel Schippers, Tess Baldwin en Jill Hoogenboom hun wedstrijd en mocht Arjel het podium betreden.

In de late middag en avond turnde de Mobilee bovenbouw turnsters hun wedstrijden in Amersfoort. Bij de junioren 2 was er een dubbelslag voor Mobilee, goud voor Tes Snijder en zilver voor Ilse Maurits.

Bij de senioren was Rosanne Eertman goed op dreef en ze pakte het zilver. Ook de Mobilee senioren Gemma van Leeuwen en Li Yuan Wolf kwamen in Amersfoort in actie en hier ging Li Yuan met het brons naar huis.

Sanne Douqué turnde een goede wedstrijd, maar kwam net tekort voor een plaats op het erepodium, maar wisten Tess 't Hart (brons) en Linda Visser (zilver) wel het podium te behalen. Tot slot kwamen Sanne Baauw, Kylie Beijer, Nadine Gijzen, Eline Helder en Fenna van Olffen nog in actie. Sanne was goed voor zilver.

Foto: Mobilee Woerden-selectie
De succesvolle Mobilee-ploeg
Mobilee

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties