Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Snertloop prooi voor Danny Binnendijk

Logo RVC33 ReeuwijkDe Snertloop in Reeuwijk van die afglopen zaterdagmiddag werd georganiseerd door de voetbalvereniging RCV ‘33 is net als vorig jaar gewonnen door Danny Binnendijk.

De Bodegraver legde het 4,2 km lange traject af in 14:14. In zijn kielzog kwam Martijn van der Vis acht seconde later over de finish. Bij de dames zegevierde Evita Hoogeveen van AV ‘47 uit Boskoop.

Aan de Snertloop namen tegen de 600 deelnemers mee en dat was nog niet eerder gebeurd. Het inschrijfgeld van de Snertloop gaat dit jaar naar de actie van ALS-patient Chris de Heij. Hij zal met een team op 29 mei mee doen aan Tour du ALS.

Ze zullen de Mont Ventoux beklimmen met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting ALS. Al het geld komt ten goede aan onderzoek naar deze vreselijke ziekte in de hoop patiënten meer toekomst te geven.

Foto’s: André van Egdom

De massale start van de Snertloop

Danny Binnendijk won net als vorig jaar

02 snertloop102 snertloop2

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties