Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Snertloop prooi voor Danny Binnendijk

Logo RVC33 ReeuwijkDe Snertloop in Reeuwijk van die afglopen zaterdagmiddag werd georganiseerd door de voetbalvereniging RCV ‘33 is net als vorig jaar gewonnen door Danny Binnendijk.

De Bodegraver legde het 4,2 km lange traject af in 14:14. In zijn kielzog kwam Martijn van der Vis acht seconde later over de finish. Bij de dames zegevierde Evita Hoogeveen van AV ‘47 uit Boskoop.

Aan de Snertloop namen tegen de 600 deelnemers mee en dat was nog niet eerder gebeurd. Het inschrijfgeld van de Snertloop gaat dit jaar naar de actie van ALS-patient Chris de Heij. Hij zal met een team op 29 mei mee doen aan Tour du ALS.

Ze zullen de Mont Ventoux beklimmen met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting ALS. Al het geld komt ten goede aan onderzoek naar deze vreselijke ziekte in de hoop patiënten meer toekomst te geven.

Foto’s: André van Egdom

De massale start van de Snertloop

Danny Binnendijk won net als vorig jaar

02 snertloop102 snertloop2

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties