Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Pechvogel Koppers wil graag aan de slag

Logo VoetbalDe Harmelense prof-voetballer Dico Koppers voetbalt bij PEC Zwolle maar staat door blessures al anderhalf jaar buitenspel. De 26-jarige linksback arriveerde al met blessureleed...

bij de Zwollenaren. Eenmaal fit begaf zijn achillespees het.

Tijdens een potje voetvolley hoorde Koppers iets knappen. Hij werd geopereerd maar hield last. In februari gebeurde het wederom: tijdens een simpele loopoefening hoorde hij een doffe knal en kon zijn voet niet meer bewegen. Opnieuw was zijn achillespees geknapt. Daarna volgde een lange tijd van revalideren op de revalidatiecampus van de KNVB.

Na vijftien maanden maakte hij deze maand zijn rentree op het trainingsveld van PEC. ‘Ik kan niet wachten op het trainingskamp in Spanje waar ik ook weer grotendeels met de groep mee kan doen,’ snakt Koppers naar het weer onderdeel kunnen zijn van een team.

De Harmelenaar begon zijn voetbalcarrière bij SCH en werd gescout door Ajax. Daarna werd hij voor een half jaar verhuurd aan ADO Den Haag. Daarna kwam hij weer terug bij de Amsterdammers. Na FC Twente en Willem II kwam hij bij PEC Zwolle terecht, waar hij in 2017 voor twee jaar heeft getekend.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties