Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Pechvogel Koppers wil graag aan de slag

Logo VoetbalDe Harmelense prof-voetballer Dico Koppers voetbalt bij PEC Zwolle maar staat door blessures al anderhalf jaar buitenspel. De 26-jarige linksback arriveerde al met blessureleed...

bij de Zwollenaren. Eenmaal fit begaf zijn achillespees het.

Tijdens een potje voetvolley hoorde Koppers iets knappen. Hij werd geopereerd maar hield last. In februari gebeurde het wederom: tijdens een simpele loopoefening hoorde hij een doffe knal en kon zijn voet niet meer bewegen. Opnieuw was zijn achillespees geknapt. Daarna volgde een lange tijd van revalideren op de revalidatiecampus van de KNVB.

Na vijftien maanden maakte hij deze maand zijn rentree op het trainingsveld van PEC. ‘Ik kan niet wachten op het trainingskamp in Spanje waar ik ook weer grotendeels met de groep mee kan doen,’ snakt Koppers naar het weer onderdeel kunnen zijn van een team.

De Harmelenaar begon zijn voetbalcarrière bij SCH en werd gescout door Ajax. Daarna werd hij voor een half jaar verhuurd aan ADO Den Haag. Daarna kwam hij weer terug bij de Amsterdammers. Na FC Twente en Willem II kwam hij bij PEC Zwolle terecht, waar hij in 2017 voor twee jaar heeft getekend.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties