Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Dick ten Hoonte erelid VV Montfoort

Logo MontfoortTijdens de nieuwjaarsreceptie van VV Montfoort is Dick ten Hoonte benoemd tot erelid. Ten Hoonte is een echte Montfoort-man. Al sinds 1989 zet hij zich in voor The Orange Machine.

De eerste jaren was hij voorzitter van de jeugdcommissie en sinds 2004 voorzitter van de vereniging. Onder zijn voorzitterschap heeft VV Montfoort zich op sportgebied enorm ontwikkeld.

Hij zorgde er tevens voor dat de velden en de kantine aan de scholen ter beschikking werden gesteld voor sportdagen en aan de stichting Sesam voor kinderen met een beperking.

Voor al deze activiteiten heeft de huidige voorzitter, Marian van Schipstal, de oud-voorzitter in het zonnetje gezet. Al eerder, in 2015 kreeg hij het lintje, behorend bij Lid in de Orde van Oranje Nassau opgespeld door de Montfoortse burgemeester.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties