Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

In de ochtend is het bewolkt. In de middag breekt geleidelijk de zon door. Er staat een zwakke tot matige noordenwind. Het kwik komt niet veel hoger dan 12°C. De nacht verloopt helder en daalt de temperatuur tot dicht bij het vriespunt. Zondag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot matige wind wordt noordwest. In de middag geeft de thermometer 10°C aan.

Foto: Mees en voorjaarsbloemen in Woerden.

meesj2606

 

Dick ten Hoonte erelid VV Montfoort

Logo MontfoortTijdens de nieuwjaarsreceptie van VV Montfoort is Dick ten Hoonte benoemd tot erelid. Ten Hoonte is een echte Montfoort-man. Al sinds 1989 zet hij zich in voor The Orange Machine.

De eerste jaren was hij voorzitter van de jeugdcommissie en sinds 2004 voorzitter van de vereniging. Onder zijn voorzitterschap heeft VV Montfoort zich op sportgebied enorm ontwikkeld.

Hij zorgde er tevens voor dat de velden en de kantine aan de scholen ter beschikking werden gesteld voor sportdagen en aan de stichting Sesam voor kinderen met een beperking.

Voor al deze activiteiten heeft de huidige voorzitter, Marian van Schipstal, de oud-voorzitter in het zonnetje gezet. Al eerder, in 2015 kreeg hij het lintje, behorend bij Lid in de Orde van Oranje Nassau opgespeld door de Montfoortse burgemeester.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties