Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

In de ochtend is het bewolkt. In de middag breekt geleidelijk de zon door. Er staat een zwakke tot matige noordenwind. Het kwik komt niet veel hoger dan 12°C. De nacht verloopt helder en daalt de temperatuur tot dicht bij het vriespunt. Zondag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot matige wind wordt noordwest. In de middag geeft de thermometer 10°C aan.

Foto: Mees en voorjaarsbloemen in Woerden.

meesj2606

 

VSTS-dames klimmen omhoog

Logo Volleybal 2De Bodegraafse VSTS-dames zijn het nieuwe jaar goed begonnen. De volleybalsters versloegen mededegradatiekandidaat Velo met 4-0. VSTS steeg daardoor naar de...

zevende plaats in de 3e Divisie B.
VSTS is nog niet veilig: tussen plek zeven en twaalf is er een verschil van slechts vier punten.

Binnen de kortste keren was zaterdag de setwinst met 25-17 voor VSTS een feit. Ook in de tweede set kwam VSTS goed uit de startblokken. Halverwege de set haakte Wateringen korte tijd aan, maar door goede aanvallen en collectief sterk spel van VSTS, was de thuisploeg een maatje te groot, de set werd met 25-15 binnengehaald.

Hoewel Velo de eerste twee punten van de derde set scoorde, pakte VSTS het initiatief weer bij een stand van 5-5. De ontstane voorsprong werd niet meer uit handen gegeven. De derde set werd met 25-20 binnengehaald door de Bodegraafse ploeg. De wedstrijd was daarmee al gewonnen, maar vanwege de spannende stand in de competitie was de vierde set ook nog van groot belang.

VSTS mocht daarom niet verslappen. De 25-18 winst in de vierde set betekende dat de 4-0 overwinning en daarmee de volle buit van vijf punten door de thuisclub werd binnengehaald.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties