Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

VSTS-dames klimmen omhoog

Logo Volleybal 2De Bodegraafse VSTS-dames zijn het nieuwe jaar goed begonnen. De volleybalsters versloegen mededegradatiekandidaat Velo met 4-0. VSTS steeg daardoor naar de...

zevende plaats in de 3e Divisie B.
VSTS is nog niet veilig: tussen plek zeven en twaalf is er een verschil van slechts vier punten.

Binnen de kortste keren was zaterdag de setwinst met 25-17 voor VSTS een feit. Ook in de tweede set kwam VSTS goed uit de startblokken. Halverwege de set haakte Wateringen korte tijd aan, maar door goede aanvallen en collectief sterk spel van VSTS, was de thuisploeg een maatje te groot, de set werd met 25-15 binnengehaald.

Hoewel Velo de eerste twee punten van de derde set scoorde, pakte VSTS het initiatief weer bij een stand van 5-5. De ontstane voorsprong werd niet meer uit handen gegeven. De derde set werd met 25-20 binnengehaald door de Bodegraafse ploeg. De wedstrijd was daarmee al gewonnen, maar vanwege de spannende stand in de competitie was de vierde set ook nog van groot belang.

VSTS mocht daarom niet verslappen. De 25-18 winst in de vierde set betekende dat de 4-0 overwinning en daarmee de volle buit van vijf punten door de thuisclub werd binnengehaald.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties