Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Dick Advocaat nog half seizoen bij FC Utrecht

Logo UtrechtVoetbaltrainer Dick Advocaat gaat aan het eind van het seizoen FC Utrecht verlaten. In goed overleg is besloten het aflopende contract van Advocaat niet te verlengen, laat de club weten.

De club heeft de ervaren trainer gevraagd nog door te gaan, maar Advocaat heeft aangegeven dat het voor FC Utrecht beter zou zijn als de club kiest voor de langetermijnstrategie.
De voetbalcoach volgde in september de ontslagen Jean-Paul de Jong op bij de Utrechters. Advocaat beloofde nog zijn uiterste best te doen om FC Utrecht naar Europees voetbal te loodsen. Hij vertelde het tot nu toe bijzonder naar zijn zin te hebben gehad bij FC Utrecht. Hij noemt het een fantastische club.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties