Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

In de ochtend is het bewolkt. In de middag breekt geleidelijk de zon door. Er staat een zwakke tot matige noordenwind. Het kwik komt niet veel hoger dan 12°C. De nacht verloopt helder en daalt de temperatuur tot dicht bij het vriespunt. Zondag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot matige wind wordt noordwest. In de middag geeft de thermometer 10°C aan.

Foto: Mees en voorjaarsbloemen in Woerden.

meesj2606

 

Dick Advocaat nog half seizoen bij FC Utrecht

Logo UtrechtVoetbaltrainer Dick Advocaat gaat aan het eind van het seizoen FC Utrecht verlaten. In goed overleg is besloten het aflopende contract van Advocaat niet te verlengen, laat de club weten.

De club heeft de ervaren trainer gevraagd nog door te gaan, maar Advocaat heeft aangegeven dat het voor FC Utrecht beter zou zijn als de club kiest voor de langetermijnstrategie.
De voetbalcoach volgde in september de ontslagen Jean-Paul de Jong op bij de Utrechters. Advocaat beloofde nog zijn uiterste best te doen om FC Utrecht naar Europees voetbal te loodsen. Hij vertelde het tot nu toe bijzonder naar zijn zin te hebben gehad bij FC Utrecht. Hij noemt het een fantastische club.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties