Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Sportlust legt nieuwe keepers vast

Logo SportlustEnkele dagen na het aangekondigde vertrek van de doelmannen Fabian van Jaarsveld en Michael de Leeuw zijn de rood-witten er al...

in geslaagd de ontstane vacatures in de selectie voor volgend seizoen op te vullen. De Woerdense eersteklasser heeft keeper Menno de Jong voor volgend seizoen vastgelegd. De doelman komt over van Voetbal Vereniging Sint Bavo (VVSB), een vermaarde amateurvoetbalvereniging uit Noordwijkerhout.

Menno de Jong is begonnen bij NSV in Noorden om vervolgens de overstap te maken naar de jeugd van Ajax. Daarna is hij in de jeugd gaan keepen bij Alphense Boys, als A-junior bij ADO Den Haag en opnieuw Alphense Boys. Hierna maakte hij de stap naar de hoofdmacht van Alphense Boys, waarna hij zich aansloot bij VVSB.

Eveneens volgend seizoen te bewonderen is Terence Manschot. Manschot is afkomstig van Argon en voorheen vele jaren de betrouwbare doelwachter van SC Woerden. De in Woerden woonachtige Manschot popelt om de concurrentie aan te gaan met de overige keepers.

Foto: Sportlust-TV
Doelman Menno de Jong in actie
sportlust

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties