Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

In de ochtend is het bewolkt. In de middag breekt geleidelijk de zon door. Er staat een zwakke tot matige noordenwind. Het kwik komt niet veel hoger dan 12°C. De nacht verloopt helder en daalt de temperatuur tot dicht bij het vriespunt. Zondag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot matige wind wordt noordwest. In de middag geeft de thermometer 10°C aan.

Foto: Mees en voorjaarsbloemen in Woerden.

meesj2606

 

Sportlust legt nieuwe keepers vast

Logo SportlustEnkele dagen na het aangekondigde vertrek van de doelmannen Fabian van Jaarsveld en Michael de Leeuw zijn de rood-witten er al...

in geslaagd de ontstane vacatures in de selectie voor volgend seizoen op te vullen. De Woerdense eersteklasser heeft keeper Menno de Jong voor volgend seizoen vastgelegd. De doelman komt over van Voetbal Vereniging Sint Bavo (VVSB), een vermaarde amateurvoetbalvereniging uit Noordwijkerhout.

Menno de Jong is begonnen bij NSV in Noorden om vervolgens de overstap te maken naar de jeugd van Ajax. Daarna is hij in de jeugd gaan keepen bij Alphense Boys, als A-junior bij ADO Den Haag en opnieuw Alphense Boys. Hierna maakte hij de stap naar de hoofdmacht van Alphense Boys, waarna hij zich aansloot bij VVSB.

Eveneens volgend seizoen te bewonderen is Terence Manschot. Manschot is afkomstig van Argon en voorheen vele jaren de betrouwbare doelwachter van SC Woerden. De in Woerden woonachtige Manschot popelt om de concurrentie aan te gaan met de overige keepers.

Foto: Sportlust-TV
Doelman Menno de Jong in actie
sportlust

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties