Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

RVC helpt TAC aan winst

Logo RVC33 ReeuwijkHet werd snel duidelijk dat de Reeuwijk-Dorpers tegen het Haagse TAC een lastige wedstrijd voor de kiezen zou krijgen. Al in de kleedkamer kwam de flamboyante...

scheidsrechter Parmessar melden dat er geen scheidsrechtercontrole aanwezig zou zijn. RVC hield prima stand en kreeg zelfs een grote kans voor een voorsprong. Spits Haarmans schoot goed in, raakte de paal en in de rebound kon hij niet snel genoeg inschieten waardoor TAC kon redden. RVC leek met een nette 0-0 de rust in te gaan tegen de uitgesproken koploper, maar toen greep de scheidsrechter in. Hij gaf TAC een penalty wegens hands, TAC verzilverde dat presentje maar al te graag: 0-1.

Na de rust probeerde RVC het wel en bleef zodoende kans houden op de gelijkmaker. Echter scheidsrechter Parmessar trok uit het niets de rode kaart voor RVC-verdediger Oudijk, waar geel op zijn plaats was. RVC moest door met tien man, waardoor het wel erg lastig werd. Toch wist Stolwijk twee keer te scoren en zo de score nog naar 2-3 te brengen. RVC had toen alles gegeven en moest uiteindelijk toch buigen toen TAC de 2-4 en 2-5 binnen schoot.


Foto: Letty Blanken – RVC '33 in discussie met scheidsrechter Parmessar. De Reeuwijk-Dorpers hadden de scheidsrechter bepaald niet mee

rvc

 

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties