Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Spectaculair punt voor CVC

Logo CVC ReeuwijkCVC Reeuwijk begon met al in de tweede minuut de 1-0 te maken. Deze treffer maakte iets los bij Blauw-Zwart, waardoor de achterstand al gauw in een 1-2 en even later....

in de 1-3 voorsprong werd omgezet. Dat bleef het tot de rust. Daarna ging het met 1-4 verder bergafwaarts met CVC. Het werd zelfs nog 1-5. Maar het laatste kwartier zette de wedstrijd toch nog op z’n kop.

Alom verbazing hoe in korte tijd de 1-5 voorsprong van Blauw-Zwart als sneeuw voor de zon wegsmolt. De Leidenaren hadden in gedachten al een zegel op de overwinning gedrukt. Echter, spectaculair kreeg de wedstrijd toch nog een onverwachte wending. Het begon bij Sven de Jong die in de 76e min. de 2-5 aantekende.

Twee minuten later soleerde Moussa Kalisse CVC naar 3-5 en toen kort daarop Lourens Uiterwijk nog net voor blessuretijd de 4-5 erin knalde, begon voor Blauw-Zwart, dat zich al rijk rekende, een horrorscenario af te tekenen. En jawel hoor, in de toegevoegde tijd vloog ook nog de 5-5 er in. Heel zuur voor Blauw-Zwart, omdat dit ook nog gebeurde via het hoofd van een eigen speler.

Foto: André van Egdom – Lourens Uiterwijk (7) knalt de bal op de paal

cvc

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties