Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

SCH houdt controle en wint

Logo SCH 44Het begin van de wedstrijd tegen Elinkwijk was misschien nog wel het meest lastige stuk van de wedstrijd. Toch werd Elinkwijk niet echt gevaarlijk, het balbezit van SCH...

en de daarbij behorende dreiging nam toe. Pechvogel Giovanni Nicolaas wist oog in oog met de sterke keeper van Elinkwijk tot drie keer toe niet te scoren. Een mooie kans voor Mitch Maas vlak voor de keeper mislukte doordat een opmerking van een Elinkwijker aanleiding was voor de referee om direct af te fluiten en rood te geven. Even later sloeg Mitch Maas toch doeltreffend toe met 1-0. Daarna kwamen er nog kansen voor 2-0, echter het bleef bij 1-0.

De tweede helft was om tactische redenen iets minder leuk om naar te kijken. SCH kwam iets stroever uit de kleedkamer en begon pas te swingen toen de 2-0 werd gemaakt. Even daarvoor moest de Elinkwijk-keeper met een vervelende blessure het veld verlaten. Dat de reservekeeper koud het veld in moest was niet makkelijk, hij deed dat naar behoren al ging hij bij de 2-0 van Giovanni wel in de fout. Daarna wist alleen de ingevallen Raoul Pengel de 3-0 nog aan te tekenen.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties