Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

THOR te sterk voor VTC-dames

Logo THOROndanks de mooie rally’s en veel weerstand konden de dames van VTC Woerden niet meer punten pakken tegen de op de tweede plaats staande THOR-dames uit Bergambacht.

Er zat meer in, maar met een punt (gewonnen set) waren de Woerdense dames en coaches al heel blij.

In de eerste set startte VTC sterk, geconcentreerd en enthousiast. Er werd gegaan voor elke bal. De VTC dames gaven de tegenstanders niks cadeau, aan beide kanten werd goed gespeeld. Helaas kon VTC de eerste set niet naar zich toe trekken. Met een spannende slotfase werd de set binnengehaald door THOR (23-25).

In de tweede set wisten de dames van VTC het niveau van de eerste set vol te houden. Ondanks mooie aanvallen, slimme tikballetjes en spectaculaire reddingen werd deze set wederom verloren.

De derde set verliep voor de thuisploeg stroef, er werden niet tot weinig passjes meer gebracht. Met een stand van 13-25 was de derde set snel voorbij.

VTC gaf in de vierde set al de energie die ze nog hadden en THOR dacht de vijf punten al binnen te hebben, maar dat viel tegen. De set werd door de Woerdense dames knap gewonnen met 25-19.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties