Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Gelijkspel voor MSV

Logo MSVMSV ‘19 speelde afgelopen zondag een uitwedstrijd bij de buurman van Dierengaarde Blijdorp, de vv Blijdorp uit Rotterdam. In de eerste helft een slordig spelend MSV...

dat echter wel de eerste kansen kreeg. Blijdorp maakte het de verdediging van de Montfoorters moeilijk met ballen in de ruimte achter de verdediging.

In de 26e minuut kwam Blijdorp op 1-0 nadat de spits Lars van de Berg aan de kant zette en zo de bal langs Wesley Oostrom kon schuiven. MSV probeerde met combinatievoetbal het doel van Blijdorp te bereiken. Wouter Scholman wist in ‘de 16’ van de tegenstander Jort van Geffen aan te spelen en deze schoot de bal hard in de kruising: 1-1. Net voor rust ging de verdediging van MSV collectief in de fout op een diepe bal. 2-1 voor de thuisploeg!

Na rust een MSV dat de tegenstander weinig ruimte meer gaf. Jort van Geffen gaf een prima voorzet, ingekopt door Wouter Scholman: 2-2. Meteen daarna tekende opnieuw Scholman de 2-3 op. Blijdorp zette de laatste minuten aan om de gelijkmaker te forceren en had succes: een speler werd onreglementair aan de arm getrokken. De gegeven penalty werd vlak voor tijd koelbloedig ingeschoten: 3-3. Dit betekende tevens de eindstand.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties