Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Jan Oosterhuis, nieuwe trainer voor De Meern

Logo De MeernJan Oosterhuis wordt aankomend seizoen de trainer van het zondagteam van VV De Meern. Oosterhuis komt over van zondag tweedeklasser DVC '26 uit Didam en heeft getekend...

voor één seizoen met een optie voor een tweede seizoen. Daarbij is de kans groot dat De Meern komend seizoen is gedegradeerd naar de eerste klasse.

De ex-profvoetballer (Wageningen, FC Utrecht, De Graafschap en Haarlem) was eerder als trainer/coach o.a. succesvol bij Hercules en De Graafschap.

De club en de trainer hebben de gezamenlijke intentie om met zoveel mogelijk eigen opgeleide spelers te werken en met stafleden uit eigen club.
Het bestuur van De Meern heeft het volste vertrouwen dat met Oosterhuis de neergaande lijn van de afgelopen twee seizoenen gestopt kan worden en dat vanuit de goed draaiende jeugdopleiding weer nieuw talent voor het zondagteam voort komt.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties